Remote work


Compania care revolutioneaza piata muncii la nivel global si-a deschis birou in Romania.

Suntem printre primele 4 tari in care a ales sa se extinda (alaturi de Polonia, Rusia si Turcia).

Vestea cea mai buna este ca ofera acelasi nivel salarial indiferent de tara de provenienta a candidatului.


Astfel, tinerii talentati pot avea salarii « ca afara » fara a mai fi nevoiti sa-si paraseasca familia si prietenii, avand totodata garantia ca vor face parte din echipe exceptionale ce vor contribui la dezvoltarea lor personala si profesionala. In plus, au posibilitatea sa lucreze de oriunde doresc si au un program flexibil.

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut ce am citit despre ei. In special misiunea lor de a transforma societatea globala prin oferirea de joburi bine platite celor mai talentati candidati (top 1%), misiune care, din cate se pare, le ghideaza actiunile in mod real. Cel mai mult mi-a placut faptul ca salariul anual si cel orar sunt afisate in cazul fiecarui job, scutindu-te de surprize neplacute la finalul procesului de recrutare.

Andy Tryba, CEO-ul companiei a afirmat ca intentioneaza sa angajeze peste 1.000 de specialisti din Romania. Acesta este un numar suficient de mare cat sa creeze premisele pentru ca, acest comportament sa fie urmat si de alte companii care vor sa-si mentina angajatii cu potential si / sau sa atraga tinere talente. Asta cu atat mai mult cu cat, ei isi propun sa devina « the company of choice » pentru IT-isti, unul dintre domeniile in care Romania are deja deficit de talente.

Asadar, compania Crossover chiar este de urmarit!


Noi subiecte de discutie despre evenimente care ne sustin sau ne impiedica dezvoltarea personala si / sau profesionala pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?