Vacanta platita in Noua Zeelanda


Vrei sa vizitezi Noua Zeelanda?

Daca esti IT-ist, unul dintre cei mai buni, poti face acest lucru gratis!

Prin programul Looksee Wellington, un parteneriat intre Agentia Regionala de Dezvoltare Economica Wellington si Workhere New


Zeeland, o companie de recrutare globala, toti IT-istii selectati vor beneficia de o vacanta cu toate costurile platite. Singura conditie este sa se prezinte la interviurile stabilite si la turul de cunoastere al orasului. Asa se intampla cand ai antreprenori locali si, mai ales,

guvernanti care vor sa dezvolte regiunea si / sau tara. Noua Zeelanda este departe de a avea deficitul de talente cu care se confrunta Romania. Si, cu toate acestea, adopta masuri active pentru a atrage resursele umane atat de necesare pentru dezvoltarea economica.

Oare cand vom vedea astfel de initiative organizate de camerele de comert din Romania? Exceptand situatia in care majoritatea companiilor se gandesc deja la relocare, pe termen scurt si mediu este cam singura solutie.

Si... mai are rost sa intreb cand vom vedea o initiativa similara a autoritatilor publice centrale si / sau locale de la noi?


Noi subiecte de discutie care te pot inspira pe drumul catre succes pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?