Perseverenta invinge « destinul »


Un exemplu extraordinar de vointa si perseverenta.

Bogdan Sestac

A facut studiile primare si gimnaziale la scoala din comuna natala Vama. Ulterior, a absolvit Colegiul National « Dragos Voda » cu media 10, fiind sef de promotie. Performanta sa este cu atat mai remarcabila, cu cat provine dintr-o familie cu posibilitati materiale limitate, astfel ca, a fost elev navetist pe ruta Vama – Campulung.


A intrat la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti fara examen, cu media 9,99, fiind olimpic national la limba franceza. Ulterior, ca urmare a rezultatelor sale academice, a primit o bursa din partea Comisiei Europene. Astfel si-a facut studiile de master la Universitatea din Strasbourg, unde s-a remarcat prin rezultatele

exceptionale, fiind sef de promotie. In prezent, Bogdan Sestac lucreaza la Societe Generale in departamentul de HR, dupa ce, in timpul studiilor de master din Franta, a facut un stagiu in cadrul companiei. Pe viitor, Bogdan isi doreste o cariera in diplomatie, intrand in contact cu acest mediu tot in timpul studiilor din Franta, cand a efectuat un stagiu la Parlamentul European.

Sunt absolut convinsa ca va reusi. Felicitari pentru exemplul oferit si mult succes, Bogdan!


Noi subiecte de discutie care te pot inspira pe drumul catre succes pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?