Puterea unui vis


Cel mai bun exemplu de tenacitate in urmarirea obiectivelor pe care l-am intalnit pana in prezent!

Andreea Grad

A fost sefa de promotie la Sorbona si, ca urmare a acestei performante, a fost admisa la un master dublu cat se poate de elitist. In prezent lucreaza la Europe Business School, cea mai importanta scoala de afaceri din Europa. Aceasta este performanta remarcabila a Andreei Grad, o romanca cu care


ne mandrim. Andreea s-a nascut in comuna Lunca Ilvei. Este fiica unui padurar si a unei mame casnice. A urmat scoala primara si gimnaziala in comuna natala. Ulterior, a urmat liceul la Bistrita, la Colegiul National Andrei Muresanu. In timpul liceului s-a indragostit de limba franceza, fiind nelipsita de la olimpiadele nationale.

In clasa a X-a, dupa ce a participat la un schimb cultural, s-a decis ca vrea sa studieze in Franta. Dupa terminarea liceului, ca urmare a rezultatelor sale, a fost admisa la Universitatea Sorbona.                  

In timpul facultatii si-a dorit sa isi continue pregatirea academica cu un master dual in domeniul stiintelor politice si relatiilor internationale, pentru care erau disponibile doar 30 de locuri. Si... a reusit! In plus, a reusit si sa fie sefa de promotie a Universitatii Sorbona!

In prezent, Andreea lucreaza la Europe Business School si, dupa un stagiu de 6 luni in cadrul Ambasadei Romaniei la Paris, se pregateste pentru o cariera in diplomatie.    Sunt absolut convinsa ca va reusi!

Felicitari si mult succes, Andreea!


Noi subiecte de discutie care te pot inspira pe drumul catre succes pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?