Super-omul


Un exemplu « ca nu trebuie sa te dai batut niciodata, orice s-ar intampla si ca nimic nu este imposibil daca ai vointa si putere », asa cum nu am mai vazut pana acum.

Gabi Talmaciu

Pe cand avea 18 ani, Gabi Talmaciu a visat sa construiasca vapoare si, astfel, a ajuns pe santierul naval din Constanta. Insa, visul sau a fost curmat brusc la doar 19 ani, cu o luna inainte de incheierea stagiului


de practica. Atunci, o piesa de mare tonaj, care a cazut de la inaltime, aprope ca l-a retezat pe jumatate. Desi nimeni nu credea ca va supravietui, dorinta sa de viata a invins. Insa, medicii au fost nevoiti sa-i amputeze mana si piciorul stang.

Astfel s-a intors Gabi in satul natal, cu visele frante si fara prea mari perspective de viitor. Insa, la doar un an de la tragicul accident, s-a casatorit cu cea care i-a daruit si doua fete. Asa a inceput lupta sa. 
Gabi Talmaciu se considera un om normal si face totul pentru a-i asigura familiei sale un trai decent. Munceste de dimineata pana

seara in gospodarie si pe camp, conduce masina si tractorul, isi ajuta sotia la treburile casnice, iar cand are timp liber, ii place sa inoate.

Impreuna cu sotia sa a construit una dintre cele mai frumoase gospodarii din comuna Vetrisoaia, judetul Vaslui. In plus, reuseste sa-si sustina fiica cea mica la facultate la Iasi.

Cu certitudine, este un exemplu pentru noi toti, mai ales pentru cei « normali »!


Noi subiecte de discutie care te pot inspira pe drumul catre succes pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?