O scoala ca afara


Stiai? Eu am aflat ieri si m-am grabit sa iti spun. Romania are o scoala ca afara!

Este infiintata de 3 companii de top. Mentorii sunt profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Asadar, nu vei invata chestii expirate sau teorie pura


care nu iti vor folosi la nimic. De fapt, inca de la inceput vei lucra pe proiecte. Dintre cei 198 de absolventi, 110 au fost deja angajati. Cred ca stii deja ca nici o universitate din Romania nu se poate lauda cu o astfel de performanta! Si inca un detaliu foarte important: oamenii de HR din companiile partenere te vor ajuta sa obtii jobul dorit, de la consiliere si pana la pregatirea pentru interviu.                                                                                                    

Este o scoala de IT unde oricine poate deveni cursant. Vorbesc serios! Pentru ca este gratuita si se poate inscrie orice persoana cu varsta de peste 16 ani. De fapt, mai corect spus, nu se percepe taxa de participare. Adevarul este ca... este pentru oricine este suficient de pasionat de programare si, totodata, suficient de determinat sa isi construiasca o cariera in domeniu.                                                Au cel mai dificil proces de recrutare din Romania si... se mandresc cu asta! Ca sa-ti faci o idee, in primii 2 ani de la infiintare, au aplicat 7.000 de persoane, dintre care 3.200 au rezolvat primele 2 teste online, 1.700 au participat la interviurile de grup, 900 au participat la Piscina (bootcamp-ul de recrutare care dureaza 26 de zile), 338 au fost selectati si, asa cum spuneam anterior, au finalizat cursurile

198, iar 110 se pot mandri ca si-au inceput cariera in domeniul IT. Am citit pe blogul lor povestile unor oameni care participau la Piscina dupa ce terminau programul la job. Ceva in genul filmului The pursuit of happiness.

Aceasta este Academy+Plus, academia de IT din Cluj care si-a anuntat extinderea in Bucuresti (au si inceput inscrierile).

Mi-as dori sa pot vorbi despre cat mai multe astfel de proiecte! Felicitari initiatorilor!


Noi subiecte de discutie despre evenimente care ne sustin sau ne impiedica dezvoltarea personala si / sau profesionala pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?