Oportunitate pentru (nehotaratii) talentati


Esti la inceput de drum? Inca explorezi optiunile profesionale? Sau stii deja ca iti doresti o cariera internationala in banking (retail sau wholesale), finante, risc sau IT?

Atunci aceasta oportunitate ti se va parea cel putin interesanta.

De ce spun asta? In primul rand, pentru ca este mai mult decat un job. Este un program de dezvoltare personala si profesionala care dureaza 4 ani. Vei fi ghidat(a) de un mentor si iti vei putea dezvolta abilitati esentiale precum comunicarea si negocierea. In plus, vei participa la traininguri internationale si astfel vei invata sa te adaptezi in medii multiculturale. Si cel mai important, vei avea prin preajma un talent manager care te va ajuta sa-ti dezvolti si sa-ti pui in valoare punctele forte.

In al doilea rand, pentru ca, timp de 12-18 luni, vei afla ce ti se potriveste cel mai bine si / sau vei cunoaste cele mai importante departamente ale companiei. Astfel te vei pregati pentru o viitoare pozitie manageriala

De ce as alege eu un program de trainee la inceputul carierei? Pentru flexibilitatea sa si, mai ales, pentru posibilitatea de a cunoaste compania in ansamblu. Acest lucru este esential pentru oricine isi doreste o pozitie manageriala. Iar componenta de multiculturalitate oferita de trainingurile internationale mi se pare un mare plus. In concluzie, cred ca dezvolta ABILitatile necesare unui viitor manager de succes.

Te-am facut curios / curioasa? Iata si anuntul « oficial »:

ING International Talent Programme

Un job in banking inseamna inovatie intr-un ritm rapid. Jump on! Daca esti absolvent de studii superioare si vrei o oportunitate de cariera, te asteptam sa te inscrii in ING International Talent Programme. De-a lungul celor 4 ani in ING International Talent Programme vei avea parte de consilierea unui mentor si de training-uri locale si internationale. Recapitulam: inovatie, evolutie, dezvoltare profesionala si personala pentru o cariera lunga si de succes in ING.

Nu stii daca te potrivesti profilului cautat? Si mie mi-a starnit curiozitatea si astfel am afat ca au o mare flexibilitate in privinta domeniului studiilor (spre exemplu, fizica pentru departamentul de risc). Cel mai important este sa ai “what it takes” pentru un viitor manager international.

Suna bine? Atunci… jump on! Mult succes!

Ti-a placut acest articol?

Vrei sa-l trimiti prietenilor tai?

Alti cititori au apreciat si:


Noi subiecte de discutie despre dezvoltarea ABILitatilor pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?