Tratamentul anti-cancer al Ioanei


O studenta din Cluj-Napoca a inventat tratamentul anti-cancer!

Ioana Oprea

Ioana Oprea este studenta in anul III la USAMV Cluj-Napoca, iar zilele acestea a oferit o speranta foarte multor oameni. O speranta de viata in


adevaratul sens al cuvantului.

Ea a inventat bomboanele Candy Shields din ingrediente 100% naturale, in principal afine si turmeric. Testele in vitro au demonstrat ca aceste drajeuri inhiba celulele canceroase, avand totodata si efect hepatoprotector si antioxidant. Si, deoarece nu contin zahar, pot fi consumate si de diabetici.

Ioana nu este la prima realizare de acest gen. Anul trecut a creat bomboane pe baza de cuisoare si scortisoara cu efect anestezic si antimicotic care ajuta la tratarea aftelor bucale.                               
In perioada imediat urmatoare, drajeurile Candy Shields vor fi supuse mai multor teste, iar ulterior Ioana va depune cererea de inregistrare a produsului la OSIM. De asemenea, Ioana

intentioneaza sa initieze si contacte cu producatorii de alimente, pentru ca aceste bomboane sa ajunga la toti cei care au nevoie de ele.

Pe viitor ea isi propune sa revolutioneze piata dulciurilor prin produse sanatoase care sa ofere nutrienti esentiali organismului.

Peste ceva timp mi-ar placea sa aflu ca Ioana si-a inregistrat patentul in Romania si, mai mult decat atat, ca isi va putea materializa visele in tara.

Oare asa va fi?

 


Noi subiecte de discutie care te pot inspira pe drumul catre succes pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?