Fantastic... Office


Tocmai am aflat despre o oportunitate interesanta pentru orice tanar pasionat de marketing.

Fanta Fantastic Office

Fanta a creat Fantastic Office. Prin acest proiect, in fiecare luna 6 tineri pasionati de design, comunicare si social media vor avea ocazia sa lucreze in echipa Fantastic marketing, alaturi de vloggerii momentului.


Mentorii sunt Tequila (Bianca Adam), Anca Broasca si Selly (Andrei Selaru). Ei vor face recrutarea celor 6 colegi de birou si tot ei vor testa la maxim imaginatia si originalitatea tinerilor creativi.

Nu este o recrutare corporatista si cea mai buna dovada este ca stii din start ce poti castiga din asta. De pe site-ul campaniei am aflat provocarea lunii: sa spui care crezi ca este cea mai fun si twisted meserie si cum ar arata o zi la acest job. Alegerea formei de exprimare iti apartine (desen, poza, vlog, etc.).                             M-am bucurat foarte mult sa aflu de existenta acestui prim proiect in Romania deoarece mi se pare o excelenta aplicare a principiilor crowdsourcing-ului. Cu siguranta, prin apropierea de consumatorii sai, bandul va avea foarte mult de castigat. Insa vor avea de castigat si tinerii care il vor promova, deoarece au sansa sa-si demonstraze

talentul “in transee” si, poate, sa-si inceapa cariera in marketing. Alte 4 idei (raspunsuri la provocarea lunii) vor fi promovate pe pagina Fanta de Facebook. Adica… a doua oportunitate excelenta de a iesi in evidenta.

Felicitari McCann pentru idee si, mai ales, felicitari Coca Cola Romania pentru curajul de a o incerca. Mi-as dori ca astfel de proiecte sa devina obisnuinta pentru companii, chiar si in alte departamente.


Noi subiecte de discutie despre evenimente care ne sustin sau ne impiedica dezvoltarea personala si / sau profesionala pot ajunge la tine saptamanal. Vrei sa le primesti?